Sivut

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1. Auringon kaupunki


***

Taksi ajoi pitkin hiekkaista rantatietä kauniiden talojen ja meren vierellä. Vesi loisti turkoosina, ja aurinko porotti kuumasti kirkkaalta taivaalta.


Isla Paradiso. Siellä hän, Cindy Sunler, oli vihdoin. Unelmiensa kaupungissa, josta oli lapsena haaveillut. Se oli aivan toista kuin Moonlight Falls, utuinen pikkukylä keskellä ei mitään täynnä omituisia olentoja. Siellä hän oli kasvanut, mutta sinne hän ei enää palaisi. Hän ei kuulunut joukkoon, koska oli normaali. Hänen isänsä ja veljensäkin olivat kummajaisia. Menninkäisiä.


Cindyn varhaisin muisto oli se, kun isä itki. Hän oli vasta taapero silloin. Se oli ainoa kerta, kun hän näki isässään muutakin kuin vihaa, ahdistusta ja pelkoa. Äidistään hän ei tiennyt mitään. Isä kasvatti hänet ja veljen luolassa, suuressa metsässä, vailla mitään tietoa ulkomaailmasta. Cindy luuli olevansa menninkäinen kuten toisetkin.


Mutta lapseksi kasvettuaan Cindy kysyi, miksi hänen ihonsa ja hiuksensa olivat eri väriset kuin toisilla. Isä suuttui siitä suunnattomasti ja huusi hänelle täyttä kurkkua, ettei hän ole menninkäinen vaan ihminen. Cindy kun muistutti menninkäisraukkaa niin paljon entisestä rakkaudestaan, joka oli kuihtunut jo ajat sitten pois.


Silloin isä ja veli olivat juosseet kauas pois, jättäen Cindyn yksin sateeseen itkemään. Hänen ei kannattaisi juosta heidän perään, niinpä hän lähti pinkomaan vastakkaiseen suuntaan toiveena löytää muita kaltaisiaan.


Aamun jo valjetessa hän vihdoin näki jonkun kummallisen hökötyksen, se olisi kai ihmistalo. Cindy koputti oveen, ja pian hänelle tultiin avaamaan ovi. Hän kertoi koko kummallisen tarinansa, ja talon asukkaat, rikollisjengi, ottivat hänet huostaansa.


Vuodet vierivät nopeaan tahtiin, ja Cindy opetettiin ihmisten tavoille. Hän menestyi hyvin koulussa, mutta hänellä ei ollut ystäviä. Cindystä paljastui oikea nero, kun hänen lempiaineensa olivat matikka, fysiikka ja biologia. Yleensä hän vietti päivänsä yksin läksyjä tehden tai häntä muutaman vuotta vanhemman Malcomin kanssa. Ajan myöten hän ihastui tuohon kapinoivaan poikaan.


Cindy toivoi, että kasvaisi pian täysi-ikäiseksi, koska silloin hän voisi vihdoin saada Malcomin omakseen. Vain kuukautta ennen 18-vuotis syntymäpäiväänsä Malcom esitteli Cindylle uuden tyttöystävänsä. Cindyn sydän hajosi pieniksi palasiksi. Eihän Malcom ollut tiennyt tuon kiltin teinitytön tunteista.


Särkynyttä sydäntään hän ei voisi täällä korjata. Täällä oli liikaa pahoja kummajaisia. Hän halusi tavallisten, normaalien ihmisten joukkoon. Jonnekkin, missä olisi ystävällisiä ihmisiä ja kuuma aurinko.


"Öh, anteeksi neiti, onko kaikki hyvin?" taksikuski tokaisi keskeyttäen Cindyn ajatukset. "Ai sori, muistelin vaan menneitä", Cindy vastasi kiiruusti pyyhkäistessään äkkiä levinneet meikkinsä pois. "Taidat olla uusi täällä, vai?" kuski jatkoi jutusteluaan. "Joo, eka päivä täällä, muutin Moonlight Fallsista tänne", Cindy tuhahti. "Jaa'a, olenkin kuullut siitä. Eikös siellä asu hieman omituista porukkaa? Ei sinänsä, että haluaisin udella..."


"Totta, ja siellä on aina sumuista ja pimeää. Pimeys ahdistaa minua. Sen sijaan rakastan aurinkoa ja valoa", Cindy sanoi huokaisten, "täällä kai paistaa aina aurinko?" "Kesällä melkein aina, syksyllä ja keväällä on aika sateista. Talvella on kuitenkin valoisaa" kuski jatkoi. "No hyvä", Cindy vastasi.
"No niin, nyt ollaan perillä. Hyvää elämää vain sinullekin! Toivottavasti viihdyt täällä", kuski huikkasi hymyillen, kun he saapuivat Cindyn uuden talon pihaan.


"Ai, kiitos, nähdään joskus!" Cindy totesi astuessaan ulos taksista. Hän sujautti simoleonit kuskille ja lähti astelemaan kohti uutta kotiaan. Hän oli viimeisillä varoillaan saanut ostettua suuren tontin, jossa oli pieni talo, tai mikälie mökki.


Siinä se nyt oli. Ikkunaton pieni hökkeli. No, ainakin hänellä oli katto pään päällään. Olisihan voinut käydä niinkin, etteivät hänen varansa olisi riittäneet kuin makuupussiin. Merenrannalta avautui kuitenkin ihana maisema. Cindy halusi ihanan perheen ja kauniin ison talon, jota hänellä ei koskaan ollut ollut. Tälle tontille hän kuitenkin voisi sellaisen joskus rakentaa, kun rahavarat vähän kasvaisivat.


Cindy kipaisi vain nopeasti sisällä talossa, koska hän halusi lähteä tutkimaan kaupunkia. Siellä oli pieni keittiö, vessa, ruokapyötä, sänky, piano ja stereot. Lisäksi pihalla oli kaukoputki. Hänen mielestään talo kaipasi kunnon sisustusta, mutta siihen hänellä ei nyt ollut varaa.


Rahaa tarvittiin nopeasti, joten Cindy päätti lähteä hakemaan töitä paikallisesta sairaalasta. Lääkärin ammatissa varmasti auttaisivat hänen matematiikan, fysiikan ja biologian taitonsa. Hän halusi myös auttaa muita ihmisiä, hyvä kun luonteeltaan oli. Noin tunnin päästä Cindy asteli tyytyväisenä ulos sairaalan ovista. Sairaalan johtaja eli Cindyn uusi pomo Persephone Han oli vakuuttunut hänen halustaan auttaa muita, joten Cindy palkattiin elintenluovuttajaksi.


Seuraavaksi Cindy päätti lähteä tutkimaan Isla Paradison keskustaa. Hän suuntasi ensimmäisenä puistoon, koska sieltä saattaisi löytyä mukavia ihmisiä. "Onpas täällä kaunista", hän henkäisi katsellessaan värikästä keskustaa. Cindy näki jonkun naisen opettavan lapselleen kävelyä, ja päätti mennä juttelemaan hänelle.


"Hei! Oon Cindy Sunler ja muutin just tänne asumaan. Ajattelin, että ois kivaa tutustua ja olla ystäviä", hän rupatteli. Cindyn pettymykseksi nainen nyrpisti nenäänsä ja sanoi: "Huomaan, että oot uus täällä. Miten et muka mua tunne?! Oon ihan tiedoks vaan Carolina Ichtaca ja oon kuules aika kuuluisa täällä. Mä en tommosille törkeille pikkulikoillle rupee puhumaan!"


"Ja kukahan tässä oli törkee", Cindy mumisi. Hänen takanaan seisonut mies tuli kuitenkin juttelemaan. "Olet siis Cindy. Minä olen Olin Ojeda", hän sanoi hymyillen. "Hei, herra Ojeda", Cindy vastasi hymyyn ja kätteli miestä. "Sano Olin vaan. Hei, ei kannata välittää julkkiksista, heillä nousee tuo kuuluisuus päähän", Olin sanoi Carolinan puristellessa käsiään nyrkkiin heidän takanaan. "Niin, kiitos", Cindy totesi, "tiedätkö missä täällä olisi enemmän porukkaa? Täällä puistossa on aika hiljaista", Cindy kysyi. "Kannattaa käydä kuntosalilla tai rannalla, siellä on yleensä sinun ikäisiäsi, ja La Costa Verde-hotelli on aika suosittu", Olin vastasi.


"Okei, kiitos vielä, ja hei hei!" Cindy huikkasi Olinille ja lähti kävelemään kohti kuntosalia. "Eipä mitään, nähdään joskus, oli kiva auttaa!" hän huudahti.

"Aika hieno kuntosali", Cindy totesi astuessaan sisään. Pettymyksekseen Cindy huomasi, että siellä oli vain yksi ikäisensä mies, joka oli kyllä aika hyvännäköinen.


Matteo Torrekseksi esittäytynyt mies osoittautuikin hyvin mukavaksi, ja Cindy jäi hetkeksi juttelemaan hänen kanssaan. Hetken rupattelun jälkeen Cindy kysyi pokkana Matteolta, oliko tämä sinkku. Matteo kertoi olevansa sinkku, mutta hetken mietittyään Cindy ei nähnyt miehessä mitään muuta kuin ystävyyttä. He vaihtoivat kuitenkin puhelinnumeroitaan, ja Matteo lupasi soittaa Cindylle joskus.


Sen jälkeen Cindy suuntasi La Costa Verdeen, ja espanjaa lukeneena tiesi sen tarkoittavan "vihreää rannikkoa". Siltä hotelli kyllä näyttikin, se oli hyvin kaunis. Hänen oli pakko käväistä vessassa, ja siellä hän tapasikin itseään vanhemman naisen, joka kertoi olevansa Linda Scott.


Ikäerostaan huolimatta he tulivat hyvin toimeen, ja Cindy vuodattikin omaa tarinaansa hänelle. Linda kuuntelikin hyvin kiinnostuneena, kunnes tuli hänen vuoronsa kertoa tarinansa. "Siis mä en voi ymmärtää miten mun mies, Tariq, jaksaa seilata ympäri meriä! Mä oon niin kyllästynyt pyyhkimään pölyä sen taloveneen kannelta. Ja sitten se sen tytär Chandell, jolle mun pitäs olla äitipuoli, se on karmee kakara! Mut voinko mä luottaa suhun?" Linda vuodatti ja kysyi. "Tottakai!" Cindy huudahti. "No, mulla ja Rubisel Ichtacalla oli juttua yhesti ja nyt mä pelkään, että oon raskaana sille!" Linda kuiskasi. "No oho, aikamoinen pommi Tariqille, jos se saa tietää!" Cindy hämmästeli. "Mä luulen, et meille tulis muutenki ero kohta..." Linda tokaisi haikeasti. "Voi sua, mut kyllä sä selviät, oothan vahva nainen!"


He juttelivat vielä kaikesta maan ja taivaan välillä ja nauroivatkin yhdessä, kunnes karmiva näläntunne palautti Cindyn maan pinnalle. "Oho, kello on noin paljon, mun pitää mennä kotiin. Mutta jos mä soitan sulle huomenna töitten jälkeen, mennään vaikka rannalle?" hän kysyi. "Okei, kuulostaa tosi kivalta! Hei kiitti, oli kiva jutella", Linda kiitti. "No kiitos sulle, mut mun täytyy nyt mennä. Heippa!" Cindy sanoi.

***


Kotona Cindy rupesi heti valmistamaan lempiruokaansa, Syksyn salaattia. Eihän tämä talo hänen mielestään niin kamala ollut, ihan kiva oikeastaan. Kesken mietteitään hän kuitenkin leikkasi pikku haavan sormeensa, koska ei ollut vielä mikään paras kokki. "Alku aina hankalaa, vai miten se meni", hän naurahti.


"Nam, tästä tuli hyvää!" Cindy huudahti ja taputti itselleen. Samalla hän mietti, millainen seuraava päivä töissä mahtaisi olla. Cindyä rupesi yhtäkkiä jännittämään kamalasti. Mitä jos hän mokaisi jotain ja joku vaikka kuolisi? "Onneksi muut varmaan auttavat", hän huokaisi.


Ruuan jälkeen hän pesi hampaansa sun muuta ja kömpi petiinsä. Se ei ollut mikään paras mahdollinen, mutta vetaistuaan peiton päälleen Cindy nukahti melkein heti.


Aamulla herätessään Cindy tunsi olonsa virkeäksi, mutta jännittyneeksi. Ensimmäisenä työpäivänä piti näyttää hyvältä, joten hän suuntasi heti suihkuun. Lämmin vesi myös rentoutti häntä hiukan.


Suihkun jälkeen hän laittautui ja puki eilen saamansa työvaatteet päälleen. Cindy ei erityisemmin pitänyt violetista, mutta jos se kuului sairaalan vaatimuksiin, ihan sama. Hiuksetkin hänen piti laittaa tietyn lailla, jotta voisi näyttää kuuluvansa sairaalan henkilökuntaan.


Cindy ehti juuri ja juuri vetää murot naamaansa, ennen kuin kuuli kimppakyydin tööttäilevän pihalla. Hän juoksi äkkiä autoon, eihän hän halunnut myöhästyä jo ensimmäisenä päivänä.


"Ai hei, sinäkö taas", Cindy tervehti hymyillen tuttua kuskia. "Joo, kuljetan näitä kimppakyytejä vähän joka paikkaan. Olen muuten Taisto Rupokas", kuski esittäytyi. "Cindy Sunler", Cindy vastasi. "No, miten eilinen meni, piditkö kaupungista?" Taisto kysyi. "Jep, ihana paikka! Täällä minä haluan asua ikuisesti. Sain uusia ystäviäkin", Cindy hymyili. Autoon tuli vielä Cindyn uusi työkaveri, jonka nimen hän unohti. He rupattelivat hetken, kunnes tuli aika astua töihin.

***


Raskaan, mutta mukavan työpäivän jälkeen Cindy soitti Lindalle. "Hei Linda, mentäiskö rannalle? Siellä on ihana ilma ja kukapa tietää millasia komistuksia siellä paistattelee! Ja mä tein meille eväätki. Joo, tuu vaan tänne, ei mulla oo autoo!" hän nauroi.


Hetken päästä Linda jo saapuikin Cindyn luo. "Kuule Cindy, sä oot eka jolle mä kerron tästä, mut mä sain tänään tietää olevani raskaana", hän kertoi. "Hei mahtavaa! Onnee ihan kauheesti! Mut onko Rubisel isä?" Cindy onnitteli ja kysyi hieman huolestuneenpaan sävyyn. "Joo, on se", Linda vastasi. "Voi että, mut sä selviit! Mennään nyt rannalle ja unohetaan kaikki murheet!" Cindy huuhdahti. "Joo, sä oot ihan oikeessa", Linda vastasi hymyillen.


Rannalle päästyään Cindy levitti viltin maahan otti hampurilaisen. "Linda, tuu syömään, nää on iha superhyviä!" hän huusi kauempana olevalle ystävälleen. "Varmasti on, mut mä tuun kohta, mä otan eka aurinkoo!" Linda huusi. "Okei", Cindy huusi ja jatkoi hampurilaisen mussuttamista.


Kesken syömisen Cindy huomasi jonkun tulleen makoilemaan lähelle häntä. Hänen silmänsä olivat pudota päästä ja hampurilainen meinasi jäädä kurkkuun.


Sitten tuo komistus riisui vaatteensa ja rupesi ottamaan aurinkoa Cindyn edessä, samaan aikaan kun Cindy meinasi tukehtua jo toisen kerran. Hän ei saanut katsettaan irti tuosta miehestä.


Komistus katsoi hetken Cindyä silmiin ja iski tälle silmää. Hän tunsi, kuinka puna levisi kasvoilleen. Hänen oli pakko pulahtaa uimaan, mutta ei silti saanut katsettaan irti miehestä. Cindy nielaisi monta kertaa vahingossa merivettä, koska hänen sydämensä pamppaili niin lujaa. Cindy vietti kauan aikaa nauttien lämpimästä vedestä ja auringosta, samalla huokaillen komistuksen perään.


Hetken päästä hän huomasi myös Lindan tulleen uimaan, ja meni puhumaan tälle. "Linda kuule, oon katellu tuota komistusta koko illan, en saa silmiä irti siitä, kuka se on?" Cindy paljasti Lindalle. "Ai tuo tuolla? Teodor Medina. Tiedän siitä vain sen, että sillä on tytär, ja se on eronnu. Se on mun työkaveri", Linda kertoi hymyillen. "Mitä luulet, pitäskö mun mennä juttelemaan sille? Se iski mulle silmää", Cindy kysyi vastatessaan hymyyn. "Tottakai, anna palaa! Mun pitää jo lähtee, mut onnee sulle!" Linda totesi ja iski silmää kaverillisesti.


Cindy rohkaistui ja meni juttelemaan Teodorille. "Moi, mä oon Cindy Sunler ja mä muutin tänne eilen. Sä iskit mulle silmää, joten mä päätin tulla jutteleen", hän sanoi hieman ujosti ja hymyili. Molemmat huomasivat heti, että heidän välillään oli pientä kipinöintiä. "Moi vaan, oon Teodor Medina", Teodor sanoi ja vastasi pieneen flirttihymyyn. Teodor kyseli miten Cindyn ensimmäiset päivät olivat menneet ja he puhuivat kaikesta turhasta ja vähemmän turhasta. Cindy oli aivan myyty.


Illan mennessä pidemmälle, ja heidän jutellessaan Teodor vetäytyi hieman lähemmäs Cindyä ja kuiskasi: "Cindy, sä oot tosi kaunis." Cindy häkeltyi ja sanat takertuivat hänen kurkkuunsa; kukaan ei ollut koskaan sanonut hänelle noin. "K-kiitos, mä myönnän, sä oot niin komee ja mukava, etten oo saanu silmiäni irti susta koko iltana", Cindy vastasi flirttiin. "Mä otan ton kohteliaisuutena", Teodor naurahti. "Niin se oli tarkotuskin", Cindy nauroi myös.


"Mun täytyy nyt mennä, mut soita mulle", Teodor sanoi antaessaan paperinpalasen Cindylle. "Heippa, oli kiva tutustuu!" Cindy huikkasi ja jäi tuijottamaan Teodorin perään.

***


Kun Cindy pääsi kotiin, hän oli väsynyt, mutta onnellinen. Hänen ajatuksensa harhailivat päivän tapahtumissa, ja päästyään sänkyyn hän nukahti heti.


Cindyn uni kuitenkin keskeytyi kahdeltatoista yöllä, kun hän kuuli ovikellon soivan. Hän haukotteli ja mietti kuumeissaan, kuka kumma siellä voisi olla tähän aikaan. Ovikello soi yhä useammin, ja Cindy tunsi lähestyvän päänsäryn ohimollaan.


"Tullaan, tullaan!" Cindy ärähti astellessaan ovelle. "Ei tarvis tähän aikaan tul..." Hänen sanansa keskeytyivät, kun hän näki mitä oli ovella. Sydän jätti lyönnin välistä, hänen täytyi nähdä harhoja. Silmissä sumeni, tasapaino meni.


Cindy kaatui lattialle oven eteen kauhun vallatessa hänen mielensä, ja kaiken muuttuessa yhtäkkiä vihreäksi.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

TÄN TÄN TÄÄÄÄÄ!!!! Vihdoin sain tän valmiiks! Oon niin helpottunu. :) En tajuu mihin tuo kaks kuukautta meni, siis jotenki oli vaan ihan hirveesti kiireitä. Mutta, bongasitteko kirjotusvirheitä? OIKEESTI kuolin ku tuli ilmotus "Cindy on ystävystynyt pomonsa PERSEPHONE Han kanssa" vai miten se meni. XD Mutta oikeesti PERSEPHONE! Mikä nimi se on?!!! XDDD Mutta joo. Kommenttia vaan tulemaan. Oliko osa liian pitkä? Entä liian lyhyt? Oliko liikaa tekstiä vai liikaa kuvia? Oliko teksti sujuvaa? Oon alottelija niin toivosin et vastaisitte noihin kysymyksiin. :) Saatte nyt arvailla: Osoittautuuko Linda hyväksi ystäväksi? Miten Cindyn ja Teodorin käy? Mitä Cindy näki ovella?
(Katsoin Sims Wikiasta tietoa Lindasta ja Teodorista. Älkää suuttuko. :D)
Ainiin: Hyvää joulunodotusta kaikille! :)

EXTRAKUVA:
What is in my eye? :D

34 kommenttia:

 1. Oi, kiva osa! Hyvä että Cindy kotiutui uuteen kaupunkiin ja sai jopa ystäviä:3 Mutta mitä kummaa ovella odotti?:o Jänskää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Coopa :3 Niin mitäköhän siellä oli... En kerro vielä >:D

   Poista
 2. Hieno osa! Hyvä idea, että katsoit tietoa Sim Wikistä. Kaupungin asukkaat muuttuivat heti elävimmiksi, kun he tiesivät kertoa eri asioita itsestään ja toisistaa. Osa ja kuvat olivat muutenkin onnistuneita. Myös juoni toimii. Odotan innolla uutta osaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Jos ihan totta puhutaan, niin aluks en muistanut Lindan sukunimeä, joten katoin sen Sims Wikiasta ja sitte hokasin et siellä on kaikkee muutaki kivaa :D Kiva että tykkäsit osasta :)

   Poista
 3. Tosi hyvä osa ! :D Virheitä en hirveesti bongannu, mitä nyt pari pilkkua puuttu sieltä täältä. Cindy on muuten tosi nätti ja sillä on ihanat vaatteet (: mulla itelläkin on noita samoja vaatteita. Toi loppu jäi sen verran jännään kohtaan, että odottelen pian jatkoa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista sullekkin :) Joo nuo pilkut on se kaikista hankalin. Kiva, että tykkäät Cindyn ulkonäöstä :D Haha, Anubis on kiva paikka ;) Hehee, onnistuin siis pitämään mielenkiinnon yllä ;)

   Poista
 4. Hyvän pituinen osa oli ja kiva kun tuli jatkoa. :)
  Olikohan siellä oven takana jotain tuttuja menneisyydestä?
  Lindasta ja Cindystä tulee varmasti hyviä ystäviä, eikait Linda muuten olisi uskaltanut kertoa Cindylle elämästään niin paljon. :D
  Hyvä osa oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista :) Hyvä, että oli sopivan pituinen :) Nii-in, mitähän siellä oli... Kivoja arvailuja sulla :D Mut kiva, että tykkäsit ;)

   Poista
 5. Kyselit tuolla meikän blogissa huulista, silmistä ja kulmakarvoista.
  Huulet on ihan "ihon mukana", iho täältä>
  http://www.modthesims.info/download.php?t=475132
  silmät on tämän linkin takaa nuo bellat>
  http://www.modthesims.info/download.php?t=480349
  ja kulmakarvat on täältä>
  http://simplelife.chagasi.com/sims3default.html
  Kaikki nuo on korvaavia :)

  Anyways, itse osan pariin :p Tämä oli kyllä tosi kiva aloitus, tarina lähti hyvin käyntiin ja lopussa ehdittiin jo vähän jännityksenkin pariin! :) Saapa nähdä, mitä oven takaa löytyy... :o
  Persephonehan on muuten kreikkalainen nimi, sopii tietysti Isla Paradison teemaan mutta suomalaisen korvaan saattaa kuulostaa vähän väärältä :D
  Cindyn bikinit on muuten ihanat 8)
  Jatkoa odotellen~

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Joo, kiitti ku linkkasit nuo :) Mulla on ihona tuo Ephemeran Natural, ja miettiin kans tuota Weakia... Hmmm.... Mutta nuo silmät lataan, ihanat ♥ Mulla on nyt jotkut ihan kakat. Ja kulmakarvat myöös ♥
   Mutta joo, jännitystä jo vähäsen... Niin, mitähän siellä on >:D Niin se Persephone O_o Se kuulostaa ainaki mun korvaan aivan järkyttävältä XD Samoin ku Perseus (luen Percy Jacksoneita :) ) Nii mustaki nuo biksut on aivan ihanat ♥

   Poista
 6. Eksyin tänne ensimmäisen kerran prologin aikoihin, ja eksyin nyt uudelleen ja kappas, ensimmäinen osa! Tämä lc vaikuttaa kiinnostavalta ja jään kyllä seuraamaan. Kukakohan oven takana oli, haluan tietää! :D Linkinvaihtoa? - simstarinoitani.blogspot.fi -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Kiva, että eksyit ;) Lukijoita on ihana saada :) Kiva, et tykkäät :) Joo linkinvaihto käy aina! :)

   Poista
 7. Ihana osa! Cindy on tosi kaunis :)
  Osa oli sopivan pitkä ja teksti oli sujuvaa. Et vaikuta niinkään alottelijalta, koska teksti oli nii sujuvaa ja osa oli muutenki kaikin puolin hyvä. :) Mutta mitähän Cindy näki oven takana?

  Käviskö muuten linkkien vaihto?
  http://lc-ashley.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Haha, kiitti hirmusti, oon otettu :) Niin, mitähän.......

   Käykäytottakai:)))

   Poista
 8. Tosi hyvä osa!!!! Teksti oli sujuvaa ja sitä oli mukava lukea. Ja toi loppu :O
  Ootan innolla uutta osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Kiva, että tykkäsit ;) Nii'in... Mut kiitti :)

   Poista
 9. Sehän oli ihan mukava alku! Nyt vasta muistin lukea ja tulla kommentoimaan. Mulla on hatara pää. :DD
  Jännittävän lopun olet osaan saanut! Mitähän siellä oven takana oli?

  VastaaPoista
 10. Mukava alku oli.
  Odotan innolla jatkoa.
  Hyvää joulua sinullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvää joulua sullekin vähän myöhässä :D

   Poista
 11. Tosi kiva aloitus! Usein alotusosat jää vähän tylsiksi kun tutustutaan vaan suvun aloittajaan ja kaupunkiin, mutta tykkäsin miten tässä oli käytetty takaumia ja päästiin jo jännitykseenkin! :)
  Osa oli sopivan mittainen, ylättävän pitkä alotusosaksi prologin jälkeen mutta siitä vaan plussaa :) Teksti soljui mielestäni aika sujuvasti ja sitä oli mukava lukea :) Itse en hirveästi välitä tarinankerronnassa käyttää noita simssin ruokien nimiä ja ammattinimikkeitä - varsinkin jos tarkoituksena on tehdä ihan tarinaa pelkän pelikatsauksen sijaan. Mutta ei sillä että ne varsinaisesti häiritsisivät, saahan niitä käyttää, ne on vaan joskus niin koomisia että pistävät silmään, kuten nyt tuo elintenluovuttaja :D
  Kuvatkin olivat hyviä ja sopivat tekstiin :) Toivoisin ehkä hieman lisää vaihtelua kuvakulmiin, esimerkiksi lähikuvia henkilöistä :)
  Hahmot vaikuttavat kivoilta, tykkään erityisesti Teodorista ja toivon että noiden kahden välille kehittyy jotakin :3 Toivottavasti vaan Cindylle ei mitään liian kamalaa käynyt :s

  Jokatapauksessa tykkäsin kokonaisuutena kovasti ja jään odottelemaan jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toosi pitkästä kommentista ;) Haha, kiva, ettei ollu tylsä :)) Hyvä, että onnistuin siis pituudessa ja tekstissä ;) Joo, mietin pitkään tota että laitanko ton elintenluovuttajan, mut aattelin sitte, että se ois hauska lisä :D Joo, yritin vaihdella kuvakulmia, muttaaa... :D Niin lähikuvia haluisin itekki ottaa, mutku tolla simssin kameralla ei pääse lähelle :/ Oisko sulla jotain hyvää kameramodia tiedossa? :) Nii'in, saapa nähdä mitä jatkossa tapahtuu... Mutta kiitos kovasti :)

   Poista
 12. Tosi hyvä osa oli ja upea alku tarinalle :) Ei tuntunut aloittelijan tarinalta ollenkaan :D Teksti oli sujuvaa ja lähes virheetöntä.. Kuvat sopi tarinaan hyvin, ehkä lähikuvia tulevaisuudessa olisi kiva nähdä.. Takaumat tarinassa oli hieno idea(pääsi hahmoon paremmin kiinni) ja se, että katsoit Sims Wikiasta hahmojen tietoja(täytyypä itsekin joku kerta käydä) toi väriä tarinan sivuhahmoihin.. Linda vaikutti alkuun ihan hyvältä ystävältä Cindylle, mutta en ole varma, onko naisella puhtaita jauhoja pussissaan.. Theodorin ja Cindyn välille toivon lisää kipinää ;) Isla Paradison maisemat oli kauniita (itsellä kone ei oikein pyöritä kyseistä kaupunkia, odotan uudella koneella pääseväni testaamaan sitä).. Mutta osan loppu :D Se meni jännäksi.. Mahtaisiko oven takana olla isä-menninkäinen tai sitten joku siitä rikollisjengistä, joka Cindyn kasvatti? Odotan innolla seuraavaa osaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi pitkästä kommentista :) Eikö :O :D No sehä on sitte hyvä vaan :D Joo, haluaisin otta lähikuvia, mut simssin kameralla ei pääse kovin lähelle :/ Tietäisitkö jotain hyvää kameramodia? :) Hyvä, että takaumat toimi :) Niin, Linda, mitäköhän sillä on mielessään... Ja Teodor.... Niistä saatte kuulla lisää seuraavassa osassa! :) (Joka on mulla pahasti kesken koska joulu :D) Isla Paradiso <3 Tuntuu tosi kivalta, ku kaikki hehkuttaa tota loppua :D Tulee jotenki tosi hyvä mieli :) Kukahan, kuka... 8) Kiitos vielä ;)

   Poista
 13. Eksyin tänne toisen LC:n kautta. Tarina vaikuttaa ihan mukavalta ja teksti vaikutti hyvin sujuvalta. Pakko muuten kertoa, että Persephone (tai Suomeksi Persefone) on kreikkalaisessa mytologiassa kuolleiden valtakunnan valtiatar, jonka Haades kaappasi vaimokseen Manalaan.
  Olisi mukava kuulla lisääkin tarinastasi pian, toivottavasti saat uuden osan pian aikaiseksi.

  http://munlegacy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Oon jumissa ton kirjottamisen kanssa, se ei meinaa nyt edetä yhtään. Mutta toivon, että saan kakkososan parin viikon päästä ulos! :)

   Ok, linkkaan sun blogis! :)

   Poista
 14. Hyvä alku. Ei vaikuta ihan tavanomaisimmalta juonelta. Mutta hyvältä vaikuttaa! :D Sori en oikeesti osaa kommentoida mitään järkevää. Ai kamala kun Cindy on nätti. :3 No kumminkin, jatkoa odotellessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Ei haittaa vaikka ei kommentoisi mitään ihmeellisempää, en oo itekkään kauheen hyvä kommentoimaan :D Mutta kiva että tykkäsit :3

   Poista
  2. Kommentoinko muuten vahingossa kaksi kertaa? Oon niin hajamielinen, että kun on tälläin että blogin pitäjä hyväksyy eka kommentin niin meen ihan päästäni pyörälle kun en tiedä olenko jo kommentoinut, ja jos olen niin mitä. :D En tainnut muuten vielä ehdottaa linkinvaihtoa? Olen nimittäin tainnut linkittää tämän jo Elämän liekissä (sytytaroihu.blogspot.fi)... :) Joo mun muisti vaikuttaa nyt todella heikolta, mutta mun kuulo vasta heikko onkin. ;)

   Poista
  3. Yhen kerran oot kommentoinu :D Joo et ehottanu vielä, mutta vaihan linkkejä mielellään! :)

   Poista
 15. Hei, haluaisitko auttaa minua ladattujen kanssa? Olen itse hieman kyvytön niitä lataamaan, eli voisitko linkittää sen purkuohjelman (olen kuullut että ladattujen asentamiseen tarvitsee sellaisen) jota käytät ja kertoa onko se ilmainen? :) Tämä oli tosi mukava osa ja tekstisi oli sujuvaa :) Cindy on tosi nätti ja pakko kysyä, tulemmeko enää näkemään hänen menninkäisveljeään?? Jäipä luku jännään kohtaan, odotan innolla uutta osaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voin auttaa! :)

   http://radola.createforumhosting.com/ohje-nain-lataat-paivitetty-7-3-2012-t15381.html

   Tässä on ihan mahtavat ohjeet! :D Lataaminen alkaa olla todella helppoa, jos seuraat noita ohjeita. :) Käytän WinRaria, siinä on tuo 40 päivän ilmainen kokeiluversio, mutta jos et avaa tiedostoja sen kautta, eli jos et klikkaa "Avaa", kun ladattu juttu ilmestyy nettiselaimen alareunaan, se ei muutu maksulliseksi. Suosittelen lukemaan nuo ohjeet kuitenkin tosi huolellisesti, ettei mitään jää hoksaamatta. :)

   Kiitos kehuista! :) Pakko sanoa, että en itsekään ihan tiedä vielä näemmekö häntä, mutta olen jo pääni sisällä kehitellyt kaikenlaista... :D

   Poista
  2. Ainiin, selvennän vielä vähän :) Siis minä puran ladattuni aina näin:
   1. Lataan jutun.
   2. Menen kansioihin/järjestelmäpaneeliin/mikäsenytonkaan ja sieltä Ladatut tiedostot.
   3. Siirrän/raahaan ladatun jutun työpöydälle.
   4. Klikkaan hiiren oikealla puolella juttua ja valitsen Pura tänne.
   5. Kun ladattu on puerttu, valitsen oikean tiedoston ja siirrän sen oikeaan kansioon (riippuu ladatusta)
   6. Kun kaikki tarvittava on ladattu, poistan The Sims 3-kansiosta nämä tiedostot: CasPartCache.package
   compositorCache.package
   scriptCache.package
   simCompositorCache.package
   Nuo tiedostot pitää poistaa aina, kun lisää tai poistaa pelistä jotain. Ne korvautuvat kyllä uusilla, kun pelaat seuraavan kerran. Näin ladatut toimivat oikein :)
   7. Nyt vain pelaamaan uusilla hienoilla ladatuilla! :)

   Poista

Kommentteja ois aina kiva saada, kun ne piristävät päivää mukavasti. Jättäkää kritiikkiä, oon aloittelija vielä ;) Tarkistan kommentit ihan vaan siksi, ettei mikään jää multa huomaamatta :D